Translate

Note Mood


Monday, October 12, 2015

sesi meluah perasaan

Posted by snow white at 4:42 PM

            Setelah 2 tahun menyepi.....tiba-tiba hari ni ada mood nak menulis. Saja nak meluahkan perasaan...Alhamdulillah snow white diberikan kesempatan untuk sambung master tahun lepas. ramai yang kata wah...sambung master. hakikatnya sebab snow white tak dapat mencari pekerjaan tetap. so bila dah sambung, org sekeliling pun senyap. kalau tak asyik tanya je bila nak kerja? :(. bila dah sambung master, lain pulak ceritanya. nak amek courework, yuran mahal sangat. bila amek half research azabnya...x tau nak cakap. lepas ni mmg tak nak amek research lg dah. alhamdulillah, penyelia tawarkan untuk jd r.a. so boleh tambah income. lepas tu, dptla duduk dekat lab ni. ada meja sendiri untuk buat kerja tapi kadang-kadang rasa sunyi lak. selalu sorang2 dekat sini padahal semua tmpt penuh. minggu dpn ada hari terbuka. lab lain semua sibuk buat persiapan. lab snow white suram jer. minggu depan tak tau la macam mana. ada juga kawan satu lab tanya tapi x tau nak balas mesej cam ne. kalau dyeorg ada dekat cini senang sikit nak cakap pasal kerja. sebanarnya susah untuk kita terangkan semua hal yang berlaku melalui whatapp kan? tak tau la orang lain tapi snow white lg senang cerita face to face. kalau mesej penat kan nak taip panjang lebar. ok sampai sini dulu la membebel. Ok Bye! 



 

0 comments:

Post a Comment

text generator

"---------------------------"
 

:: 안녕하세요 :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review