Translate

Note Mood


Sunday, April 1, 2012

Posted by snow white at 2:49 PM 0 comments Links to this post
Dah lama rasanya snow white tak post kat blog ni since last year. Ini adalah yang first untuk tahun nie. Banyak sebenarnya yang nak dikongsikan kat dalam blog nie tapi sibuk sikit plus internet ni kejap ok, kejap tak....tetibe hari nie rajin lak nak post. nak story sket. Da lebih kurang 2 tahun snow white duduk kat kolej nie and da banyak kali cafe tukar tender tapi snow white rasa yang kali ni paling teruk. Kenapa???? coz pekerja agak psiko (faham-faham sendiri la). kalau student lain tak suka dengan makanan dia tapi snow white tak suka dengan seorang pekerja tu. walaupun student lain dah banyak kali buat aduan tapi dari sem lepas tak tukar-tukar gak tender. yang tak suka tu la yang lama. lepas tu pagi ni snow whitw bukak FB and then terbaca tender da tukar. snow white seronok sekali....hehehehe. akhirnya tukar gak. tapi skali pergi cafe asal dye ada lagi....takkan pekerja stay kot. musykil2. dengan berani dan selambanya snow white pon tanya la kat cashier tu.
"dengar citer...da tukar tender"
"haah. sudah tukar ini hari'
"ooo.....tapi pekerja sama jer la"
" saya ada seminggu saja. tak boleh la..saya kena ikut itu bos"
"oo..x pe la. hehehe..."
ingatkan pekerja dia still orang yang sama rupanya seminggu lagi. lega2. harap2 lepas cuti pertengahan sem jer da tak ada muka orang tu. ok stop cerita cafe. ni snow white ada agenda terbaru. snow white rasa macam nak buat novel la. Berbakat ke????entahla. saya budak baru belajar. kalau jadi snow white akan post dekat blog ni. tunggu........jalan cerita dah ada. tinggal nak tulis jer. ok sampai sini jer, bye..
                                                                                                                       

text generator

"---------------------------"
 

:: 안녕하세요 :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review